Revolution controller details

De Revolution controller?????????Ik heb de laatste weken niet echt meegedaan aan de hype rond de mysterieuze controller die de Nintendo Revolution zal vergezellen. Om dat goed te maken, link ik hieronder eventjes door naar een artikel van een zelfverklaarde insider die beweert de controller aan het werk te hebben gezien.

Het kaske (zoals ze zeggen) van de Revolution zou over een aantal revolutionaire onderdelen beschikken. Naast gyroscopische controls zou het manetteke (zoals ze zeggen) ook warm of koud kunnen worden (leuk wanneer je met je character door het vuur loopt ofzo), een nieuws soort van force feedback bevatten en kanker kunnen genezen. Ok, dat laatste is wat overdreven, maar toch! Ik heb ook even een eigen impressie bijgevoegd van hoe ik denk dat de nieuwe controller er zal uitzien. Nu kun je ook direct mijn L33t Photoshop Sk1LLz uitchecken. W00t!

The Revolution controller! I swear! Look at me! I want attention! Over here! Me! Me!

Misschien toch maar wachten op een officiƫle bevestiging van Nintendo?

Exposing the Revolution

Comments are closed.