Call of Duty 3 PS3 launchgame, geen 1080p [Update]

Call of Duty 3

Call of Duty 3 zal een launchgame worden voor de PS3, net zoals Call of Duty 2 een launchgame was voor de Xbox 360. En dat heeft de 360 geen windeieren gelegd! Call of Duty 2 is namelijk de best verkochte Xbox 360-game tot nu toe. Call of Duty 3 zal dit najaar uiteraard ook verschijnen voor de Xbox 360 en zelfs voor de Wii. De versie voor de PS3 zal overigens identiek zijn aan die voor de 360. De game zal dus geen 1080p output hebben (of true HD zoals Sony beweert) maar zal net als alle Xbox 360-games gebruik maken van 720p en 1080i (wij weten dus welke versie we in huis gaan halen). Call of Duty 3 speelt zich volledig af in Normandiƫ, en is nog mooier en indrukwekkender dan deel 2. Wanneer onze volledige preview (die we schreven in opdracht van Arena51) met veel meer info online staat, plaatsen we meteen een linkje.

Meer nieuws en info over de game vind je op Pro-G.

Update: Lees onze uitgebreide preview van de game op Arena51.

Comments are closed.