Saints Row gebundeld met de Xbox 360

Xbox 360 Saints Row Bundle

Tijdens alweer een van onze omzwervingen op het net kwamen we terecht op de perssite van Microsoft (je moet het maar voorhebben!). En wat zagen we? Bovenstaande foto die een bundel aankondigt van de Xbox 360 met de game Saints Row. Een beetje onderzoekswerk leverde op dat de bundel op 8 september (een week na de release van de game) zal gelanceerd worden voor 439 euro. Voorlopig lijkt de bundel enkel naar Frankrijk te komen (de doos op de foto is overigens in het Frans), maar hopelijk krijgt de rest van Europa ook haar portie.

3 Responses to “Saints Row gebundeld met de Xbox 360”

 1. Martin Says:

  Uhhh, heb je dit nou zelf verzonnen?

  Want een paar sites lijken het over genomen te hebben, maar dit lijkt hun enige bron???

 2. Karsten Says:

  Het is alleszins niet verzonnen. Deze bundel komt er zeker in Frankrijk (de foto is ook niet fake he, ik heb die gevonden op de site van Microsoft). Voor de rest van Europa is voorlopig niks aangekondigd.

  En het klopt dat deze site de bron is (Kotaku heeft het overgenomen, en daarna een hoop andere sites die enkel naar Kotaku linkten of gewoon geen bron vermeldden), maar sommige sites hebben dit overgenomen alsof de bundel ook naar België en Nederland komt… en dat is mijn probleem niet! Dat ze leren lezen en/of een nieuwsbericht schrijven… 🙂

  Trouwens, als er op deze website geen bron onder het artikel staat, dan hebben we het zelf gevonden. We maken er namelijk een punt van om telkens een bron te vermelden.

 3. Martin Says:

  Ok cool, laten we dan maar hopen dat ie ook in Nederland uitkomt.

  Thnx.