Een kleine Halo 3 Beta teaser

Halo 3 Beta invite

Zoals de gemiddelde Halo 3-fanaat ondertussen wel weet, krijg je bij de Xbox 360-game Crackdown (releasedatum: 23 februari) een toegangsticket voor de Halo 3 Betatest die dit voorjaar zal plaatsvinden. Microsoft was echter zo vriendelijk om vandaag de reviewexemplaren van Crackdown al de deur uit te doen, waardoor we je nu al een eerst blik kunnen gunnen op hoe het ‘betatestgebeuren’ in zijn werk zal gaan. Het is niet veel, maar voor de ongeduldige medemens is het waarschijnlijk beter dan niets!

Wie het doosje openmaakt, krijgt dit papiertje te zien met daarop de uitleg hoe alles in zijn werk zal gaan:

Halo 3 Beta invite

Het is eigenlijk heel eenvoudig: ga gewoon naar het downloads-menu in het spel en kies voor ‘Download Halo 3 beta’. De download werkt uiteraard op dit moment nog niet, maar het is verleidelijk om vanaf nu elke dag toch eens een poging te wagen.

Halo 3 Beta invite

Wie er zeker van wil zijn dat hij een versie van Crackdown koopt met daarin een uitnodiging voor de betatest, let er best op dat hij een versie van de game koopt met daarop het stickertje dat je helemaal bovenaan dit postje ziet staan. Je bent gewaarschuwd!

5 Responses to “Een kleine Halo 3 Beta teaser”

 1. Matt Says:

  Halo 1 en 2 = mss wel de meest overschatte games aller tijden. Goeie shooters, daar niet van, maar al die 95/100-scores waren toch serieus overdreven vind ik.

 2. Karsten Says:

  hangt ervan af hoe je het bekijkt: Halo is wel de reden waarom een hoop mensen niet meer zagen (ma echt zágen he! ;)) over (nasale stem) “een muis en een keyboard is toch veel beter hoor”…
  Ik ben zelf ook niet echt een shooterfan, dus ik ben ook niet echt mee met de hype, maar de game verdient wel respect imo.

 3. Grifter Says:

  Halo Was voor mij persoonlijk ook heel overroepen. Eerste game stelde echt niet veel voor, de laatste levels was zelfs gewoon copy paste shit. tweede game kon me ook niet mateloos boeien. Derde zal wellict terug van hetzelfde zijn!

 4. Grifter Says:

  En sorry Karsten, ik dach tdat Goldeneye dat al bewezen had…

 5. mike Says:

  was een vette beta