Brekend: PlayStation 3 Starter Pack binnenkort verkrijgbaar in Europa [UPDATE 3]

PlayStation 3 Starter Pack

Sony Computer Entertainment heeft zopas aangekondigd dat het vanaf 13 juli (morgen dus) 1 augustus *we weten het niet meer!* een speciale PS3-bundel zal verkopen. Het Starter Pack zal 599 euro kosten, en voor die prijs krijg je een PlayStation 3-console met een harde schijf van 60GB, twee draadloze Sixaxis-controllers, en de games Resistance: Fall of Man en Motorstorm.

Een prijsverlaging van 100 euro zoals in de Verenigde Staten komt er dus niet, maar aangezien de bundel morgen evenveel kost als een PS3 zonder games vandaag, kun je wel van een onrechtstreekse prijsverlaging spreken. Je moet natuurlijk wel nog altijd 600 euro in รฉรฉn keer kunnen neertellen om je een PS3 aan te schaffen.

Update: Via een van onze bronnen in de retail hebben we vernomen dat de gewone PS3 (het pakket met de 60GB-versie en een controller) niet in prijs zal dalen. Vanaf morgen krijg je er in principe gewoon een tweede controller en de twee bewuste games bij.

Update 2: We hebben zopas vernomen dat de bundel waarschijnlijk pas vanaf 1 augustus zal worden verkocht. Nu zitten we wel met tegenstrijdige berichten, maar een verwittigd gamer is er twee waard!

Update 3: De datum blijft voor verwarring zorgen! Check morgen gewoon je plaatselijke winkel, en dan weet je het meteen.

Bron: PlayerOne

20 Responses to “Brekend: PlayStation 3 Starter Pack binnenkort verkrijgbaar in Europa [UPDATE 3]”

 1. Sven Says:

  daz een korting van 150-180 euro? 2 games + controller? wtf. that’s cheap! 20-50 euro meer dan 360. they’re onto something!

 2. Killjoy Says:

  FUCK kep um net een maand of twee en dan meteen zo’n prijsverlaging GVD

 3. Sven Says:

  i just realize dat ik meer als 800 euro kwijt was de avond ik de ps3 ging halen. lol. crap this IS cheap! ๐Ÿ˜€

 4. Karsten Says:

  Yes, maar het is wel veel goedkoper voor Sony. die controllers kosten hun niks (maar ons wel), en de ontwikkelingskosten van de games zijn al lang terugverdiend (allebei million sellers). Voor Sony is dit dus veel minder drastisch dan een echte prijsverlaging van 100 euro.

  Anyway, maakt voor ons uiteraard geen zak uit. Twee controllers en twee games is super, maar niet voor de mensen graag gewoon wat minder zouden willen uitgeven of die in geen van beide games geรฏnteresseerd zijn.

  Ik vraag mij ook af wat er gebeurt met de oude stock. Blijft die 599, of daalt de prijs …

 5. Sven Says:

  no worries killjoy. ge ebt er tenminste al 2 maand van kunnen genieten ๐Ÿ˜‰

 6. Bert Says:

  hmmmm, persoonlijk vind ik dit verleidelijk, als er NG Sigma had bijgezeten ipv resistance had het een no brainer mss geweest… enige probleem is dat de line-up in komende maanden niet zo “wauw fuck yes” is als je al een 360 hebt waardoor ik dus twijfel nu.

 7. Kevin Says:

  Hm, dit zet mij weer aan het twijfelen hรฉ… verdorie toch! HELP :p

 8. Karsten Says:

  Als ge het niet zeker weet: wachten tot kerstmis. Wie weet komt er dan weer een prijsdaling en/of bundels met andere games.

 9. Bert Says:

  handig he, zo’n karstentje dat ons overhaaste aankopen bespaart ๐Ÿ™‚ ik ga ook maar wachten peinsek, we starten in september toch ook met werken, mss geen tijd voor beide consoles.

 10. Kevin Says:

  okey, mercikes voor de tip ๐Ÿ˜‰

  BTW, moest je het nog niet weten. De volledige perspresentatie van Micrsoft staat op de Marketplace (4 delen, totaal ongeveer 2 GB download)

 11. Karsten Says:

  alles voor de lezers he ๐Ÿ˜‰

 12. Killjoy Says:

  Mijn Mediamarkt verkoopt dit pakket niet ๐Ÿ™ Anders zeiden ze dat ik een extra controller en Motorstorm kon komen ophalen… FUCKERS

 13. Sven Says:

  moest het ne 360 zijn zou ‘m ‘m direct aanraden. fanboy! ๐Ÿ˜›

  now is the time to buy. motorstorm is supergoed en resistance kan goed zijn als je van console fps houdt.

 14. Karsten Says:

  lees de updates!

  sven -> dunno. motorstorm is ok, zeker niet supergoed. misschien wel op de PS3 omdat er daar geen concurrentie is, maar in vergelijking met wat er op de markt is in het racegenre is het zeker niet de topper die het had moeten zijn.

  de PS3-games van dit moment zijn nog niet echt top, en mensen die twijfelen kunnen dus best nog even wachten. da’s wat ik denk. ik zeg toch ook niet dat ze in de plaats een 360 moeten kopen ofzo? ๐Ÿ˜‰

 15. Bert Says:

  “now is the time to buy” is sowieso een gekke uitspraak, omdat hij nu niet ineens weer duurder gaat worden he, geduld wordt enkel nog beloond is misschien betere pakketten ๐Ÿ™‚

 16. Matt Says:

  Zowel Motorstorm als Resistance zeggen me niet echt veel, ik wacht wel tot de PS3 echt serieus zakt in prijs.

  Ik denk dat ik me eerder zo’n PSP ga aanschaffen, God Of War PSP en FF Tactics PSP moet ik gewoon hebben. En op PS3 is er niks dat me dat gevoel geeft.

 17. Grifter Says:

  geduld wordt zowieso beloond. Weet je, mochten we telkens 5 jaar achter zitten heb je al die platinum titels die ze naar je kop smijten en verbeterde consoles die er meestal mooier uitzien dan de eerste lompe versies (+ de technische verbeteringen, stiller, soms meer funtcies enz.).

  Natuurlijk zullen we binnen enkele maande leukere pakketten krijgen… Maar zo kan je blijven wachten he! Wat nu hot is, is binnen enkele jaren, hell soms maanden al old shit! Zo gaat dat nu eenmaal in de console wereld. Zou jij nu nog een gat in de lucht springen voor de game Forza? Metropolis Street Racer? Metal Gear Solid? Project Gotham Racing? GT4? Ocarina of Time? Mario 64? Turok 64? Goldeneye? Ik dacht het niet, maar toen…

 18. Niels Says:

  Volgens GameMania is die toch al morgen te verkrijgen!!!!

 19. Matt Says:

  Jaja, maar ik ben gewoon nog tevreden met mijn PS2, er komen dit jaar nog altijd games uit die ik wil.

  En voor de rest gaan mijn DS en Wii nog goeie tijden tegemoet.

 20. Manu Says:

  Da’s nog es gesproken, sรฉ, PS2 still rocks.
  Gisteren nog God of War 2 uitgespeeld, da ze maar rap met den 3 uitkomen, geweldige game-reeks.
  Alleen vind ik dat die PS2-games nu stilaan nog een stukske goedkoper mogen worden dan nu. Tenzij ze nog moeten dienen om hun geklooi met de PS3 recht te zetten…