Life With PlayStation nu beschikbaar

Life With PlayStation

De naam klinkt als een flauwe televisieserie, maar Life With PlayStation is iets totaal anders. Deze zopas gelanceerde nieuwe PS3-service is een evolutie van het Folding@Home-programma en biedt gebruikers nu ook de mogelijkheid om het wereldwijde weer en nieuws te bekijken via een 3D-wereldbol. Zoals het weer- en nieuwskanaal van de Wii, dus, maar dan minder uitgebreid. Het nut ontgaat ons voorlopig een beetje, maar we weten dan ook niet wat Sony nog allemaal in petto heeft voor de PS3. Wie Life With PlayStation wil installeren, moet gewoon Folding@Home opstarten en de stappen volgen.

2 Responses to “Life With PlayStation nu beschikbaar”

  1. evi Says:

    Folding@Home is dat niet die dienst waarmee je de rekenkracht van je computer kunt laten gebruiken voor de wetenschap?

  2. Karsten Says:

    yep. dat blijft gewoon doorgaan op de achtergrond normaal gezien.