Uwe Boll’s eerste game: de trailer

Een goed jaar geleden liet de Duitse filmregisseur Uwe Boll weten dat hij een Vietnamfilm aan het maken was waar ook een game van zou verschijnen. De naam: 1968 Tunnel Rats. Zopas werd de eerste trailer van het spel vrijgegeven en we weten eerlijk gezegd niet wat we ervan moeten denken. Het is uiteraard gemakkelijk om dit ding af te breken, maar op sommige momenten lijken de graphics er toch nog redelijk goed uit te zien. Niet dat wij op de zoveelste flauwe first-person shooter zitten te wachten, maar god weet dat er nog miljoenen gamers rondlopen die wel van dit soort games houden. We zijn in elk geval ontzettend benieuwd om te zien wat Boll met dit project gaat aanvangen.

2 Responses to “Uwe Boll’s eerste game: de trailer”

  1. Joris Says:

    Ik vind het er zo slecht nog niet uitzien precies… :)

  2. Denno Says:

    Looks like shit. Die gameplay was tien jaar geleden al verouderd.